INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PRO OSOBY SE SPECIFICKÝMI VÝŽIVOVÝMI POTŘEBAMI – Sandra Fibírová
Sandra Fibírová
Bachelor's thesis
INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PRO OSOBY SE SPECIFICKÝMI VÝŽIVOVÝMI POTŘEBAMI
Abstract:
Bakalářská práce na téma inovace nabídky restauračního menu hotelu Vista pro osoby se specifickými výživovými potřebami se v teoretické části zabývá vymezením pojmů vztahujících se k zásadám správné výživy se zaměřením na osoby se specifickými výživovými požadavky, především na diabetiky a celiaky. Dále rozebírá vhodné a nevhodné pokrmy pro zmíněné skupiny. V praktické části je představena restaurace …moreAbstract:
The thesis topic about innovation of the offering of restaurant menus hotel Vista for people with specific nutritional needs deals about the definition of terms related to the principles of proper nutrition with a focus on people with specific nutritional needs, especial for diabetic and gluten-free diet. In the practical part, a restaurant, description of the run and analysis of its hotel Vista’s …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 9. 2015
Identifier:
http://theses.cz/id/hhigxm/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 6. 2015
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
FIBÍROVÁ, Sandra. \textit{INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PRO OSOBY SE SPECIFICKÝMI VÝŽIVOVÝMI POTŘEBAMI}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. 2015. Available from: https://theses.cz/id/hhigxm/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme / field:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Výživové zvyklosti, sebepojetí a poruchy příjmu potravy u aktivně sportujících dívek
Aneta BZONKOVÁ -
Bezlepková dieta - realita v restauračních zařízeních
Miroslava KUCHAŘOVÁ -
Bezlepková dieta nejen u pacientů s celiakií
Michaela DVOŘÁKOVÁ -
Bezlepková dieta - realita ve školních zařízeních
Marie JIRÁČKOVÁ -
Bezlepková dieta - realita v obchodech zdravé výživy
Veronika BLAŽKOVÁ -
Bezlepková dieta
Šárka Malaníková -
"Bezlepková dieta" v odborné přípravě studentů hotelové školy a učebního oboru kuchař -číšník
Radka VRZALOVÁ -
INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PŘI RESPEKTOVÁNÍ ZÁSAD SPRÁVNÉ VÝŽIVY
Nikola Pospíšilová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Mišková, I.
28/9/2015