INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PRO OSOBY SE SPECIFICKÝMI VÝŽIVOVÝMI POTŘEBAMI – Sandra Fibírová
Sandra Fibírová
Bakalářská práce
INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PRO OSOBY SE SPECIFICKÝMI VÝŽIVOVÝMI POTŘEBAMI
Anotace:
Bakalářská práce na téma inovace nabídky restauračního menu hotelu Vista pro osoby se specifickými výživovými potřebami se v teoretické části zabývá vymezením pojmů vztahujících se k zásadám správné výživy se zaměřením na osoby se specifickými výživovými požadavky, především na diabetiky a celiaky. Dále rozebírá vhodné a nevhodné pokrmy pro zmíněné skupiny. V praktické části je představena restaurace …víceAbstract:
The thesis topic about innovation of the offering of restaurant menus hotel Vista for people with specific nutritional needs deals about the definition of terms related to the principles of proper nutrition with a focus on people with specific nutritional needs, especial for diabetic and gluten-free diet. In the practical part, a restaurant, description of the run and analysis of its hotel Vista’s …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 9. 2015
Identifikátor:
http://theses.cz/id/hhigxm/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2015
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Výživové zvyklosti, sebepojetí a poruchy příjmu potravy u aktivně sportujících dívek
Aneta BZONKOVÁ -
Bezlepková dieta - realita v restauračních zařízeních
Miroslava KUCHAŘOVÁ -
Bezlepková dieta nejen u pacientů s celiakií
Michaela DVOŘÁKOVÁ -
Bezlepková dieta - realita ve školních zařízeních
Marie JIRÁČKOVÁ -
Bezlepková dieta - realita v obchodech zdravé výživy
Veronika BLAŽKOVÁ -
Bezlepková dieta
Šárka Malaníková -
"Bezlepková dieta" v odborné přípravě studentů hotelové školy a učebního oboru kuchař -číšník
Radka VRZALOVÁ -
INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PŘI RESPEKTOVÁNÍ ZÁSAD SPRÁVNÉ VÝŽIVY
Nikola Pospíšilová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Mišková, I.
28. 9. 2015