Bc. Veronika Čábelová

Diplomová práce

Porovnání jakosti klobás vyráběných různými způsoby

Comparing the quality of sausages produced in different ways
Anotace:
Diplomová práce se zabývá výrobou klobás různými způsoby a jejich následné porovnání jakosti. V teoretické části byly popsány základní suroviny a přídatné látky na výrobu klobás, jednotlivé technologické operace výrobního procesu a jakostní hodnocení masných výrobků. Teoretická část diplomové práce je rozdělena na dva experimenty. První experiment se zabývá rozdílnými vlastnostmi klobás s přídavkem …více
Abstract:
The diploma thesis deals with the production of sausages in various ways and their quality comparison. The theoretical part describes the basic raw materials and additives to produce sausages, individual technological operations of the production process and quality evaluation of meat products. The theoretical part of the diploma thesis is divided into two experiments. The first experiment deals with …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2022
  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Pavel Smetana, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta