Ondřej Feber

Bakalářská práce

Návrh železobetonového rámového skeletu

Design of the reinforced concrete frame structure
Anotace:
Předmětem této bakalářské práce je statické a konstrukční řešení železobetonového monolitického rámového objektu administrativní budovy. Bakalářská práce zahrnuje výpočet zatížení a vnitřních sil, návrh a posouzení vybraných prvků konstrukce podle platných norem a výkresovou dokumentaci řešených prvků zadané budovy.
Abstract:
The submitted thesis deals with the static and structural solution of the in-situ reinforced concrete frame structure of the office building. The thesis includes the determination of the load applied to the structure, calculation of the internal forces, design and assessment of chosen elements according to the standards and reinforcement drawings of the chosen parts of the structure.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2022
  • Vedoucí: Lucie Mynarzová
  • Oponent: Marie Kozielová

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava

VŠB – Technická univerzita Ostrava

Fakulta stavební

Bakalářský studijní program / obor:
Stavební inženýrství / Konstrukce staveb