Richardos-Nikolaos SALEK

Diplomová práce

Manufacture of Selected Cheese Groups from Greece and Presence of Biogenic Amines

Manufacture of Selected Cheese Groups from Greece and Presence of Biogenic Amines
Abstract:
The objectives of this work were (i) the optimization of cheese making technology of white brined cheeses under conditions provided by the Department of Food Technology and Mi-crobiology, Faculty of Technology, Tomas Bata Univesity in Zlin, (ii) the manufacture of cheese series using classic mesophilic culture (control samples) and (iii) the manufacture of cheese series which were vaccinated with decarboxylase …více
Abstract:
Cílem této práce bylo (i) optimalizování technologie výroby bílých sýru zrajících v solném nálevu v podmínkách Ústavu technologie a mikrobiologie potravin, Fakulty technologické, Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, (ii) vyrobit série sýrů s použitím klasické mezofilní sme-tanové kultury (kontrolní vzorky) a (iii) vyrobit série sýrů, které byly zaočkovány dekarbo-xylasa-pozitivními laktokoki. Pro srovnání …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2012
Zveřejnit od: 2. 5. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Vendula Pachlová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

SALEK, Richardos-Nikolaos. Manufacture of Selected Cheese Groups from Greece and Presence of Biogenic Amines. Zlín, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2012

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 2. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe