Jana Ryvolová

Bachelor's thesis

Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa

Production, processing and nutritional properties of sheep meat
Abstract:
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku produkce a technologie zpracování jehněčího a skopového masa. Produkce a spotřeba masa v současné době i v minulých letech je popsána v úvodní kapitole. Jednotlivá plemena jsou rozdělena podle užitkového zaměření. Následující kapitoly se zabývají teoretickým pohledem na chov, výživu a reprodukci ovcí Technologické opracování za účelem získání masa začíná …more
Abstract:
The bachelor's thesis focuses on the issue of production and technology of lamb and mutton meat processing. Meat production and consumption now and in recent years is described in the introductory chapter. Individual breeds are divided according to utility focus. The following chapters deal with a theoretical view of the breeding, nutrition and reproduction of sheep. Technological processing for the …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 4. 2021

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Reader: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta