Jana Ryvolová

Bakalářská práce

Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa

Production, processing and nutritional properties of sheep meat
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku produkce a technologie zpracování jehněčího a skopového masa. Produkce a spotřeba masa v současné době i v minulých letech je popsána v úvodní kapitole. Jednotlivá plemena jsou rozdělena podle užitkového zaměření. Následující kapitoly se zabývají teoretickým pohledem na chov, výživu a reprodukci ovcí Technologické opracování za účelem získání masa začíná …více
Abstract:
The bachelor's thesis focuses on the issue of production and technology of lamb and mutton meat processing. Meat production and consumption now and in recent years is described in the introductory chapter. Individual breeds are divided according to utility focus. The following chapters deal with a theoretical view of the breeding, nutrition and reproduction of sheep. Technological processing for the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta