Michaela Drábková

Bakalářská práce

Sója - funkční potravina

Soya - the Functional Food
Anotace:
Potravinářský průmysl v poslední době zaznamenal rozsáhlý nárust právě těch potravin, které jsou známé jako funkční potraviny. Tato bakalářská práce je zaměřena na sóju luštinatou jakožto plodinu, která obsahuje celou řadu biologicky aktivních látek s příznivými účinky na lidské zdraví. Díky přítomnosti prospěšných látek se sója řadí do kategorie uznávaných funkčních potravin. První část práce se zabývá …více
Abstract:
The food industry has lately experienced a significant growth in those foodstuffs known as functional foods. This bachelor's thesis focuses on soya bean as a crop that contains a number of biologically active substances with positive effects on the human body. Thanks to the presence of healthy substances, soya is considered to be a valuable functional food. The first part of the thesis deals with the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. RNDr. Bořivoj Klejdus, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses hk1cui hk1cui/2
24. 4. 2015
Složky
Soubory
Halíčková, K.
24. 4. 2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.