Faktory ovlivňující parametry užitkovosti u krůt ve výkrmu – Karolína Konečná
Karolína Konečná
Bakalářská práce
Faktory ovlivňující parametry užitkovosti u krůt ve výkrmu
The Factors affecting the Performance Parameters of Turkeys for Fattening
Anotace:
Tato práce se zabývá faktory, které mají vliv na výslednou užitkovost krůt vykrmovaných na maso. Zohledňuje jak vnitřní, tak vnější aspekty vycházející ze základních potřeb moderních vysokoužitkových hybridů od světoznámých firem. Seznamuje čtenáře s původem krůt, jejich exteriérem a zmiňuje základní plemena a typy krůt. Nastiňuje problematiku šlechtění a uvádí také situaci v chovu krůt v ČR. Přináší …víceAbstract:
This thesis deals with a factors, that affect the final performance of turkeys for fattening of meat yield. It takes into account internal and external aspects based on essential needs of the modern commercial hybrids from well-known companies. The thesis brings a familiarization with origin and exterier of turkeys and mentions an essential breeds and types of turkeys. It includes a breeding and situation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Martina Lichovníková, Ph.D.
- Oponent: Marek Zatloukal, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zootechnika / Zootechnika
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva