Jasmína Minasjanová

Bachelor's thesis

Ultrazpracované potravinářské produkty a jejich vliv na zdraví\nl{} konzumentů

Consumption of ultra-processed foods and likely impact on human health
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá ultra ? zpracovanými potravinářskými produkty a jejich vlivem na zdraví konzumentů. Práce klasifikuje potraviny dle stupně zpracování a poukazuje na možná zdravotní rizika, která mohou být způsobeny nadměrnou a pravidelnou konzumací ultra ? zpracovaných produktů.
Abstract:
The bachelor thesis deals with the ultra ? processed food products and their effect on the health of consumers. The work classifies food according to the degree of processing and points out possible health risks that may be caused by excessive and regular consumption of ultra ? processed products.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 7. 2021
Zverejniť od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Petra Moťková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Minasjanová, Jasmína. Ultrazpracované potravinářské produkty a jejich vliv na zdraví\nl{} konzumentů. Pardubice, 2021. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs