Bc. Igor Bejtic

Bakalářská práce

Komparácia ponuky vín v gastronomických prevádzkách vo vybranej lokalite

Comparison of Wine Cards in Various Gastronomy Facilities in a Selected Area
Abstract:
This bachelor thesis is devoted to the Comparison of Wine Cards in Various Gastronomy Facilities in a Selected Area. The main aim is to find out differences between wine prices at different operations within the selected chain of restaurants. The thesis is divided into the two parts. The first part is theoretical, which deals with theoretical basis of the subject. It is divided into the two subchapters …více
Abstract:
Táto bakalárska práca je venovaná Komparácií vín v gastronomických prevádzkach vo vybranej lokalite a jej cieľom je zistiť skutočnosť, odlišnosti cien vína v jednotlivých prevádzkach v rámci vybraného reštauračného reťazca. Práca je rozdelená do dvoch častí. Prvá časť je teoretická, ktorá sa zaoberá teoretickým základom danej témy. Delí sa na dve podkapitoly. Prvá sa zaoberá podrobnému vysvetľovaniu …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 6. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 9. 2015
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví