Glindys Virginia Luciano Martinez

Diplomová práce

Effect of dry and wet ageing on the physical and sensory quality of common eland meat.

Abstract:
The physical quality changes (pH, cooking loss, weep loss, CIE Lab colour, and WBSF) and the sensorial attributes of wet aged (vacuum packaged) and dry aged longissimus lumborum (LL) were evaluated for female (n = 6) common eland, during a 14-day post-mortem ageing period at 4°C. The dry aged LL muscle reached a maximum grilled shear-force of 57.6 N, while the wet aged LL muscle reached a maximum tenderness …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Tersia Needham, Ph.D.
  • Oponent: Luděk Bartoň, Bc., externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta tropického zemědělství

Magisterský studijní program:
Agri-food Systems and Rural Development

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses hlf2wc hlf2wc/2
24. 4. 2021
Složky
Soubory
Mach, J.
24. 4. 2021
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.