Bc. Iegor Remizov

Master's thesis

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení

Business plan of a new gastronomic company
Abstract:
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského záměru nového gastronomického zařízení v Praze včetně realizace příslušných analýz, popisu plánovaných produktů, návrhu marketingové strategie, návrhu organizačního, technického a personálního zajištění, zpracování finanční analýzy a implementačního plánu. Teoretická část této práce, je věnovaná problematice podnikání v gastronomii včetně legislativních …more
Abstract:
The aim of this master thesis is the business plan introduction focused on the new gastronomic facility in Prague, including relevant analyses, detailed description of the planned products, marketing strategy proposal, proposal of organizational, technical and personnel security, financial analysis, and implementation plan. Theoretical part of the master thesis is devoted to gastronomy business issues …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 6. 2017

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 9. 2017
  • Supervisor: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Reader: Ing. Martin Petříček, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)