Aleksandra Sergeenko
Bakalářská práce
Business model
Business model
Anotace:
Hlavním cílem mé bakalářské práce bylo vypracovat informativní a prospěšný business model Canvas pro vlastní podnikatelský nápad, což je založení restaurace Tar-Tar bar se specializací na tatarské bifteky. Pro naplnění stanoveného cíle jsem uvedla teoretickou podporu a znalosti dané tematiky, na jejichž základě jsem vypracovala praktickou část dané bakalářské práce. Praktická část je zpracovaná na …víceAbstract:
The goal of this bachelor’s thesis was to perform an informative and beneficial business model Canvas related to the own entrepreneur’s idea, which associated with the establishment of the restaurant ¨Tar-Tar bar¨ specialized on the cuisine with beef tartare. In order to fulfill the main purpose, I have introduced the theoretical basis and background knowledge in the given topic, that allowed me to …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 11. 2017
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/77478
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2019
- Vedoucí: Blanka Habrmanová
- Oponent: Jana Müllerová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/77478
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
A Business Model for a Restaurant
Daniel Šťastný -
Analýza business modelu restaurace kavkazské kuchyně
Milana Manvelova -
Restaurant with classical music concerts: Developing a business plan
Romain Wagner -
Marketing strategy for Moroccan restaurant
Mehdi Boujamlaoui -
Business Plan of Fast Food Restaurant SushiGO
Duong Hung Le Van -
Podnikatelský plán otevření pivní restaurace v Praze
Jakub Zíma -
Inovace služeb hotelu prostřednictvím přístupu business model canvas
Nikol Machová