Barbora Najdková

Bakalářská práce

Vyhodnocení konvektomatu jako zařízení pro tepelné opracování masa a masných výrobků

Evaluation of the Convection Oven as a device for the heating process of meat and meat products
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá vyhodnocením konvektomatu jako zařízení pro tepelné opracování masa a masných výrobků a je převážně zaměřená na uzení. Obsahuje ale i charakteristiku a popis konvektomatu jako gastrozařízení pro tepelné opracování. Práce se zabývá celou problematikou týkající se masa od chemického složení, vlastnosti masa, konzervace masa a způsoby tepelného opracování. V druhé části jsem …více
Abstract:
The name of the Bachelor´s thesis is The Evaluation of the Convection Oven as a device for the heating process of meat and meat products and it focuses on smoking primarily. It also contains the characteristics and the description of the convection oven as a gastro equipment for the heating process. The thesis deals with all meat issues including chemical composition, meat characteristics, meat conservation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta