Vyhodnocení konvektomatu jako zařízení pro tepelné opracování masa a masných výrobků – Barbora Najdková
Barbora Najdková
Bakalářská práce
Vyhodnocení konvektomatu jako zařízení pro tepelné opracování masa a masných výrobků
Evaluation of the Convection Oven as a device for the heating process of meat and meat products
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá vyhodnocením konvektomatu jako zařízení pro tepelné opracování masa a masných výrobků a je převážně zaměřená na uzení. Obsahuje ale i charakteristiku a popis konvektomatu jako gastrozařízení pro tepelné opracování. Práce se zabývá celou problematikou týkající se masa od chemického složení, vlastnosti masa, konzervace masa a způsoby tepelného opracování. V druhé části jsem …víceAbstract:
The name of the Bachelor´s thesis is The Evaluation of the Convection Oven as a device for the heating process of meat and meat products and it focuses on smoking primarily. It also contains the characteristics and the description of the convection oven as a gastro equipment for the heating process. The thesis deals with all meat issues including chemical composition, meat characteristics, meat conservation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
Andreja Gajić -
Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
Daniel Drholec -
Vliv zpracování na senzorické a nutriční vlastnosti masa
Stanislav Vojtíšek -
Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
Klára Mikulíková -
Technologické a nutriční vlastnosti králičího masa
Marie Černá -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti králičího masa
Aneta Vítková -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
Jana Ryvolová -
Vliv výživy na organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků
Tereza Daňková