Vyhodnocení konvektomatu jako zařízení pro tepelné opracování masa a masných výrobků – Barbora Najdková
Barbora Najdková
Bachelor's thesis
Vyhodnocení konvektomatu jako zařízení pro tepelné opracování masa a masných výrobků
Evaluation of the Convection Oven as a device for the heating process of meat and meat products
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá vyhodnocením konvektomatu jako zařízení pro tepelné opracování masa a masných výrobků a je převážně zaměřená na uzení. Obsahuje ale i charakteristiku a popis konvektomatu jako gastrozařízení pro tepelné opracování. Práce se zabývá celou problematikou týkající se masa od chemického složení, vlastnosti masa, konzervace masa a způsoby tepelného opracování. V druhé části jsem …moreAbstract:
The name of the Bachelor´s thesis is The Evaluation of the Convection Oven as a device for the heating process of meat and meat products and it focuses on smoking primarily. It also contains the characteristics and the description of the convection oven as a gastro equipment for the heating process. The thesis deals with all meat issues including chemical composition, meat characteristics, meat conservation …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2018
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NAJDKOVÁ, Barbora. \textit{Vyhodnocení konvektomatu jako zařízení pro tepelné opracování masa a~masných výrobků}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2018. Available from: https://theses.cz/id/hpfw7c/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
Andreja Gajić -
Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
Daniel Drholec -
Vliv zpracování na senzorické a nutriční vlastnosti masa
Stanislav Vojtíšek -
Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
Klára Mikulíková -
Technologické a nutriční vlastnosti králičího masa
Marie Černá -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti králičího masa
Aneta Vítková -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
Jana Ryvolová -
Vliv výživy na organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků
Tereza Daňková