Jiří Jaroševský

Bakalářská práce

Pivní speciály a jejich oblíbenost na severní Moravě

Anotace:
Cílem této bakalářské práce je zjistit oblíbenost a znalost pivních speciálů v Moravskoslezském a Olomouckém kraji a jejich konzumace. Práce je rozdělena do tří částí. První část popisuje historii pivovarnictví, suroviny pro výrobu a technologii výroby piva,rozdělení piv podle způsobu kvašení. Druhá část je věnována pivovarům Severní Moravy, jejich historii i současnosti a pivním speciálům. Ve třetí …více
Abstract:
The goal of the bachelor´s dissertation is to discover the popularity and the knowledge of special beers and their consumption in Moravian-Silesian and Olomouc regions. The dissertation is divided into three parts. The first one describes the history of brewing, the ingredients and technologies for production and the sorting of beers according to mean of fermentation. The second part focuses on breweries …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2013
  • Vedoucí: Ing. Jan Egner
  • Oponent: Ing. Dana Johnová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví