Michal DAŠKO

Bakalářská práce

Hodnotenie zamestnancov v gastronómii s návrhom profesného rozvoja

Evaluation of employees in gastronomy with the proposal of their professional development
Anotace:
Cieľom práce je metódou Mystery shopping ohodnotiť zamestnancov v reštauráciách. Pozostáva z dvoch častí, teoretickej a praktickej. Teoretická časť je venovaná charakteristike vzdelávania, charakteristike hodnotenia a bližšie charkaterzuje metódu Mystery shopping.
Abstract:
Tagert of this bachelor work is to evaluace the employees working in restaurants by Mystery shopping. The work consist of two parts - teoretical and practical. Teoretical part charakterize education, evaluation and specify the evaluation method Mystery shopping.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2011
Identifikátor: 129866

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Zdenka Horváthová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

DAŠKO, Michal. Hodnotenie zamestnancov v gastronómii s návrhom profesného rozvoja. Bratislava, 2011. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 03. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses hq8tco hq8tco/2
4. 4. 2011
Složky
Soubory
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.