The effects of storage conditions on the quality of wheat flour during post-milling maturation – Bc. Johanka Barsová
Bc. Johanka Barsová
Diplomová práce
The effects of storage conditions on the quality of wheat flour during post-milling maturation
Abstract:
This thesis focuses on the development of rheological and baking properties. Two types of storage are tested - in paper and in plastic airtight packaging, for one month, with a frequency of three days. The methods used in the practical part include moisture determination, Mixolab measurement, wet gluten status and gluten index, and Falling number. In the baking experiment, the volume, height to width …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2024
- Vedoucí: Ing. Olga Leuner, Ph.D.
- Oponent: Lucie Jurkaninová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BARSOVÁ, Johanka. \textit{The effects of storage conditions on the quality of wheat flour during post-milling maturation}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/hqeryr/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program:
Tropical Crop Management and Ecology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva