Dita Jeřábková
Bachelor's thesis
Sortiment a hodnocení jakosti masných výrobků
Assortment and Evaluation of the Quality of Meat Products
Abstract:
Bakalářská práce Sortiment a hodnocení jakosti masných výrobků je zaměřena především historii a současnost zpracování masa a masných výrobků, jejich dělení na jednotlivé druhy. Dále se zabývá rozdělením masných výrobků podle technologie výroby, jejich tradičním členěním a členěním dle legislativy. V další části se práce zabývá analytickými stanoveními, tj. obsahem jednotlivých složek masných výrobků …moreAbstract:
Bachelor thesis Assortment and evaluation of the quality of meat products is concerned mainly with history and present of treatment of meat and meat products, their division into separate kinds. Further it is concerned with division of meat products according to the technology of profuction, their traditional and legislative division. Next part deals with analytical setting -content of separate parts …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Kontrolní činnost vybraných dozorových orgánů působících v oblasti ochrany spotřebitele
Klára ZADRAŽILOVÁ -
Spolupráce celní správy s dozorovými orgány
Martina Fichtnerová -
Pravomoci a postavení dozorových orgánů v právu hospodářské soutěže
Jana Tomicová -
České masné výrobky - sortiment a hodnocení jakosti
Petra Lahodová -
Evropský sortiment odrůd a genotypů kdouloně(Cydonia oblonga) a jejich potravinářský význam
Markéta ŽERAVOVÁ -
Rybí maso jako rozšíření sortimentu pro výrobu masných výrobků
Marie Nevrklová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights