Dagmar Oharková

Bachelor's thesis

Výroba šumivých vín v podmínkách České republiky

Production of sparkling wines in conditions of Czech republic
Anotácia:
šumiTato bakalářská práce si klade za cíl prostudování, jak zahraniční, tak i domácí literatury, která se týká hlavně výroby sektů v České republice. Od historie a metod výroby, až po dnešní dobu. Následně je uveden i pokus týkající se dávkování oxidu siřičitého i s výsledky, které ukazují vliv na senzorické vlastnosti sektu.
Abstract:
This bachelors thesis aims to study both forein and domestic literature, which mainly deals with sekt production in Czech republic. The thesis contains chapters from history and methods of production t the modern times. Following to this there is an experiment included. The experiment looks into sulfer dioxide dosage and its results show influence on different sparkling wine properties.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Kamil Prokeš, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta
 
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Theses hsbw8k hsbw8k/2
5. 5. 2016
Složky
Soubory
Halíčková, K.
6. 5. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.