Šarlota Junková

Bachelor's thesis

Analýza podnikového okolí

Analysis of environment of the company
Abstract:
Cílem této práce je analýza podnikového okolí Vinotéky u Mouřenína, která se zabývá dovozem, prodejem a servírováním českých, italských a francouzských vín, cognaců a delikates. Práce je rozdělena na dvě části, na část teoretickou a praktickou. Pro analýzu makrookolí podniku je použita PESTLE analýza a pro analýzu mikrookolí Porterova analýza pěti sil. Na závěr je zhodnoceno vnější a vnitřní okolí …more
Abstract:
The thesis analyses environment of the company Vinotéka U Mouřenína, which carries on the import, selling and serving wine, cognac and delicates from the Czech Republic, France and Italy. The thesis is divided into two parts, the first one is theoretical and the second one is practical. PESTLE analysis is used to examine the macroenvironment and Porter five forces analysis is used to examine the microenvironment …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 11. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 2. 6. 2016
  • Supervisor: Jiří Dvořáček
  • Reader: Josef Krause

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/50632