Ilona Opavská

Bachelor's thesis

Identifikace příčin vzniku odpadu v prodejnách potravin

Identification of the causes accumulating of waste in the selected store
Anotácia:
Tato práce se zaměřuje na nejčastější příčiny, které způsobují vznik potravinového odpadu v prodejně potravin. Zhodnocuje, kterých a kolik potravin je vyhazováno nejvíce během jednoho roku. Poskytuje také data o ceně a hmotnosti za nakoupené potraviny v roce 2017. Následně jsou z toho zjištěny finanční ztráty prodejny. Praktická část vyhodnocuje výsledky na základě sesbíraných dat z prodejny. Data …viac
Abstract:
This work deals with the most common causes of a food waste in grocery stores. It evaluates variety and quantity of the disposed groceries throughout one year period and provides information about price and weight of the groceries bought in 2017, hence, the financial losses of the grocery store are calculated. The practical part assesses the results based on data collected from the grocery store mentioned …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Bohdan Stejskal, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology