Identifikace příčin vzniku odpadu v prodejnách potravin – Ilona Opavská
Ilona Opavská
Bakalářská práce
Identifikace příčin vzniku odpadu v prodejnách potravin
Identification of the causes accumulating of waste in the selected store
Anotace:
Tato práce se zaměřuje na nejčastější příčiny, které způsobují vznik potravinového odpadu v prodejně potravin. Zhodnocuje, kterých a kolik potravin je vyhazováno nejvíce během jednoho roku. Poskytuje také data o ceně a hmotnosti za nakoupené potraviny v roce 2017. Následně jsou z toho zjištěny finanční ztráty prodejny. Praktická část vyhodnocuje výsledky na základě sesbíraných dat z prodejny. Data …víceAbstract:
This work deals with the most common causes of a food waste in grocery stores. It evaluates variety and quantity of the disposed groceries throughout one year period and provides information about price and weight of the groceries bought in 2017, hence, the financial losses of the grocery store are calculated. The practical part assesses the results based on data collected from the grocery store mentioned …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Bohdan Stejskal, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Plýtvání potravinami a potravinové banky ve zvoleném regionu
Simona SCHULDESOVÁ -
Plýtváni potravinami: student jako spotřebitel
Tereza Holubová -
Plýtvání domácností potravinami v okrese Praha-východ
Lucie Říhová -
Instagram jako komunikační nástroj prevence plýtvání potravinami u generace Z
Tereza Štěpánková -
Plýtvání potravinami v rámci dodavatelského řetězce
Tereza Blinková -
Plýtvání potravinami a jeho eliminace ve vybraném hotelovém subjektu
Lucie Peremská -
Mladí skauti a jejich přístup k problému plýtvání potravinami
Martina Tvrdoňová -
Problematika plýtvání potravinami v okrese Uherské Hradiště
Lucie Slaníková