Elizaveta Shutkina

Bakalářská práce

Spotřebitelské vnímání kvality potravin

Consumer perception of food quality
Anotace:
Práce je zaměřena na kvalitativní parametry vybraného druhu potravin a jejich vnímání spotřebitelem s potravinovými alergiemi a Intolerancemi v rámci kupního chování (specifické skupiny zákazníků při nákupu potravin). Práce je rozdělena na dvě části – teoretickou a praktickou. Teoretická část je věnována seznámení s chováním spotřebitele a toho, co ovlivňuje zákazníky při rozhodování při nákupu potravin …více
Abstract:
The work is focused on the qualitative parameters of the selected type of food and their perception by consumers with food allergies and intolerances in purchasing behavior (specific groups of customers when buying food). The work is divided into two parts - theoretical and practical. The theoretical part is devoted to acquaintance with consumer behavior and what influences customers when making decisions …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 12. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 2. 2024
  • Vedoucí: Ing. Lucie Vokáčová, Ph.D.
  • Oponent: Pavel Pánek, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses huqtvo huqtvo/2
18. 3. 2023
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.