Spotřebitelské vnímání kvality potravin – Elizaveta Shutkina
Elizaveta Shutkina
Bakalářská práce
Spotřebitelské vnímání kvality potravin
Consumer perception of food quality
Anotace:
Práce je zaměřena na kvalitativní parametry vybraného druhu potravin a jejich vnímání spotřebitelem s potravinovými alergiemi a Intolerancemi v rámci kupního chování (specifické skupiny zákazníků při nákupu potravin). Práce je rozdělena na dvě části – teoretickou a praktickou. Teoretická část je věnována seznámení s chováním spotřebitele a toho, co ovlivňuje zákazníky při rozhodování při nákupu potravin …víceAbstract:
The work is focused on the qualitative parameters of the selected type of food and their perception by consumers with food allergies and intolerances in purchasing behavior (specific groups of customers when buying food). The work is divided into two parts - theoretical and practical. The theoretical part is devoted to acquaintance with consumer behavior and what influences customers when making decisions …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 12. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 2. 2024
- Vedoucí: Ing. Lucie Vokáčová, Ph.D.
- Oponent: Pavel Pánek, Ing.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program:
Podnikání a administrativa
Práce na příbuzné téma
-
Vyšetřování zrakové ostrosti a stanovení objektivní a subjektivní refrakce
Štěpánka Korbová -
Srovnání objektivního a subjektivního hodnocení grafomotorických dovedností u dětí s dysgrafií a hyperaktivní poruchou pozornosti.
Kamila Toráčová -
Materiálové a konstrukční vlastnosti textilií používaných na operačních sálech a jejich vliv na bariérové vlastnosti a komfort (Konzultant z TZÚ)
Petra Kobzová -
Návrh konkurenceschopné kolekce spodního prádla ve spolupráci s firmou Triola a.s. na základě objektivního a subjektivního hodnocení
Jana Dostálová -
Odezva vybraných objektivních a subjektivních proměnných při kruhovém tréninku v normoxii a hypoxii u souboru mužů: pilotní studie
Zbyněk KRAHULÍK -
Změna objektivní a subjektivní refrakce při změně polohy hlavy
Petr Buček -
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
Viliam Berger -
Analýza kupního chování spotřebitele - volba výrobního programu u společnosti TIPO
Vendula Holubjáková
Název
Vložil
Vloženo
Práva