Vliv dietních faktorů na kvalitu králičího masa – Mgr. Monika Šnebergrová
Mgr. Monika Šnebergrová
Bachelor's thesis
Vliv dietních faktorů na kvalitu králičího masa
Influence of dietary factors on rabbit meat quality
Abstract:
Předkládaná bakalářská práce si klade za cíl představit formou literární rešerše aktuální poznatky v oblasti vlivu dietních faktorů na kvalitu králičího masa. Pro komplexní pochopení této složité a rozsáhlé problematiky je na začátku práce uveden stručný přehled historie chovu králíků, nastíněn význam chovu králíků zejména s ohledem na situaci v České republice a krátce shrnuty systémy chovu králíků …moreAbstract:
The presented bachelor’s thesis aims to present current findings in the field of influence of dietary factors on the quality of rabbit meat in the form of a literature review. For a comprehensive understanding of this complex and extensive issue, a brief overview of the history of rabbit breeding is presented at the beginning of the work, the importance of rabbit breeding is outlined, and rabbit breeding …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2023
Thesis defence
- Date of defence: 26. 5. 2023
- Supervisor: doc. Ing. Zdeněk Volek, Ph.D.
- Reader: Darina Chodová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠNEBERGROVÁ, Monika. \textit{Vliv dietních faktorů na kvalitu králičího masa}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2023. Available from: https://theses.cz/id/hv3by3/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme:
Animal Production
Theses on a related topic
-
Vliv zpracování na senzorické a nutriční vlastnosti masa
Stanislav Vojtíšek -
Charakteristika svalových vláken v mase různých plemen skotu a její vztah ke kvalitě hovězího masa
Nicole Lebedová -
Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
Andreja Gajić -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti králičího masa
Aneta Vítková -
Technologické a nutriční vlastnosti králičího masa
Marie Černá -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
Jana Ryvolová -
Faktory ovlivňující kvalitu masa perliček
Kateřina Romanská -
Faktory ovlivňující kvalitu života dialyzovaných pacientů
Renata Loubková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights