Vliv dietních faktorů na kvalitu králičího masa – Mgr. Monika Šnebergrová
Mgr. Monika Šnebergrová
Bakalářská práce
Vliv dietních faktorů na kvalitu králičího masa
Influence of dietary factors on rabbit meat quality
Anotace:
Předkládaná bakalářská práce si klade za cíl představit formou literární rešerše aktuální poznatky v oblasti vlivu dietních faktorů na kvalitu králičího masa. Pro komplexní pochopení této složité a rozsáhlé problematiky je na začátku práce uveden stručný přehled historie chovu králíků, nastíněn význam chovu králíků zejména s ohledem na situaci v České republice a krátce shrnuty systémy chovu králíků …víceAbstract:
The presented bachelor’s thesis aims to present current findings in the field of influence of dietary factors on the quality of rabbit meat in the form of a literature review. For a comprehensive understanding of this complex and extensive issue, a brief overview of the history of rabbit breeding is presented at the beginning of the work, the importance of rabbit breeding is outlined, and rabbit breeding …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 5. 2023
- Vedoucí: doc. Ing. Zdeněk Volek, Ph.D.
- Oponent: Darina Chodová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠNEBERGROVÁ, Monika. \textit{Vliv dietních faktorů na kvalitu králičího masa}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/hv3by3/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Chov hospodářských zvířat
Práce na příbuzné téma
-
Vliv zpracování na senzorické a nutriční vlastnosti masa
Stanislav Vojtíšek -
Charakteristika svalových vláken v mase různých plemen skotu a její vztah ke kvalitě hovězího masa
Nicole Lebedová -
Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
Andreja Gajić -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti králičího masa
Aneta Vítková -
Technologické a nutriční vlastnosti králičího masa
Marie Černá -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
Jana Ryvolová -
Faktory ovlivňující kvalitu masa perliček
Kateřina Romanská -
Faktory ovlivňující kvalitu života dialyzovaných pacientů
Renata Loubková
Název
Vložil
Vloženo
Práva