Bc. Lenka JEDLIČKOVÁ

Bachelor's thesis

Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem

Microbiological and sensory quality of the cheese products with fracture
Anotácia:
Předmětem této práce bylo studium vlivu doby skladování na mikrobiální jakost sýrových výrobků s lomem. Pro zajištění objektivních výsledků bylo sledováno široké spektrum mikroorganizmů. Výsledky mikrobiologického rozboru byly kvantitativně vyhodnoceny v pěti časových intervalech. Po šesti měsících skladování byl pozorován výrazný nárůst počtu mikroorganizmů. Pravděpodobnou příčinou byla sekundární …viac
Abstract:
The subject of this bachelor thesis was study effect of storage life on microbial quality of cheese products with fracture. For resource objective results was monitoring versatile spectrum of microorganisms. Results of microbiology analysis were evaluated quantitatively in five time intervals. The number of microorganisms was increased after six months of storage life. Probable cause was secondary …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor: 7698

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

JEDLIČKOVÁ, Lenka. Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 28. 05. 2028

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.