Nutriční hodnocení rybích výrobků a pokrmů pro celodenní stravu – Ing. Barbora Pohořelá
Ing. Barbora Pohořelá
Doctoral thesis
Nutriční hodnocení rybích výrobků a pokrmů pro celodenní stravu
Nutritional assessment of fish products and meals for total-day diet
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
POHOŘELÁ, Barbora. \textit{Nutriční hodnocení rybích výrobků a pokrmů pro celodenní stravu}. Online. Dizertačná práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/hvxl1n/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyDoctoral programme:
Food Chemistry and Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.