Irena Rosenbergová

Bakalářská práce

Propagace zapomenutých potravin a jejich využití v současné gastronomii

Promotion of forgotten foods and their use in contemporary gastronomy
Anotace:
Tématem této bakalářské práce jsou možnosti propagace potravin, které byly v minulosti běžnou součástí našeho jídelníčku, ale v běhu času již byly zapomenuty nebo odsunuty na okraj zájmu. Věnuje se ohlédnutí za historií využití, pro nás dnes již netradičních, surovin a možnostem vrácení některých z nich do gastronomie současné doby.
Abstract:
The theme of this thesis are opportunities for promotion of foods that were previously a part of our diet, but in course of time has been forgotten or marginalized interest. He is looking back at the history of use to us now non-traditional materials and the possibility of returning some of them to gastronomy to the present time.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2014
  • Vedoucí: PhDr. Jaroslav Holoubek
  • Oponent: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Marketingové komunikace ve službách

Práce na příbuzné téma