Zuzana Lustigová

Bakalářská práce

Využití rýže v potravinářství

The usage of rice in the food industry
Anotace:
Bakalářská práce „Využití rýže v potravinářství“ je rozdělena do tří částí. V první je popsána morfologická a anatomická stavba, podmínky a způsob pěstování, produkce, spotřeba a dovoz rýže do ČR. V druhé části je pozornost věnována chemickému složení zrna, následnému zpracování, druhům rýže a rýžovým výrobkům. V poslední praktické části byl vytvořen senzorický dotazník a podle něj graficky vyhodnoceno …více
Abstract:
The bachelor thesis “The usage of rice in the food industry“ is divided into three parts. The first part describes morphological and anatomical structure, the conditions and the methods of growing, production, consumption and import of rice to the Czech Republic. The second part focuses on the chemical composition of the grain, the subsequent pro-cessing, rice species and the rice products. The sensory …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta