Porovnávání stravovacích zvyklostí u osob v produktivním věku a ve stáří – Andrea VÁCHOVÁ
Andrea VÁCHOVÁ
Bakalářská práce
Porovnávání stravovacích zvyklostí u osob v produktivním věku a ve stáří
Comparison of eating habits of people at the working and retirement age
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá porovnáním stravovacích zvyklostí u osob v produktivním věku a ve stáří. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část.Teoretická část se skládá z několika kapitol. První část je zaměřena na výživu potřebnou pro dospělou a seniorskou populaci. Konkrétněji jsou popsány zásady správné výživy pro dané skupiny, výživová doporučení, faktory ovlivňující příjem potravy u seniorů …víceAnotace:
opulace. Domnívám se, že tato práce by mohla být využita jako edukační materiál pro laickou i odbornou veřejnost.Abstract:
This bachelor thesis deals with drawing a comparison between eating habits of people in productive age and of elderly people. Bachelor thesis is devided into practical and theoretical part.Theoretical part contains several chapters. The first part is aimed to nutrition needed for adults and for elderly citizens. More specifically there are described principles of the right nutrition for stated groups …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2015
Zveřejnit od: 4. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. David Kimmer
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VÁCHOVÁ, Andrea. \textit{Porovnávání stravovacích zvyklostí u osob v produktivním věku a ve stáří}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/hyfxoc/.
Jak správně citovat práci
VÁCHOVÁ, Andrea. Porovnávání stravovacích zvyklostí u osob v produktivním věku a ve stáří. Č. Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.5.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 4. 5. 2015 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Srovnání nutriční úrovně stravy na vybraných základních školách okresu Hodonín
Matěj Tychtl -
Vliv nízkosacharidové stravy na vytrvalostní výkon
Veronika Kulyková -
Hodnocení kvality stravy u pacientů s indikací některé ze základních diet
Klára VAŇKOVÁ -
Doplňky stravy pro sportovce
Martin Bartl -
Srovnání stravovacích zvyklostí u žáků prvního stupně ZŠ a studentů SŠ: frekvence a kvalita dopolední a polední stravy
Marek JANOŠEC -
Možnosti fyzioterapie u bolestí dolních zad se zaměřením na reflexní terapii plosky nohy u populace v produktivním věku
Iva FIŠEROVÁ -
Výživové zvyklosti seniorů v Jesenickém regionu
Jana Vojkovská -
Výživové zvyklosti seniorů v domácím prostředí
Eva Grebeňová
Název
Vložil
Vloženo
Práva