Systémy řízení jakosti a bezpečnosti v pivovarech – Dominika Nárovcová
Dominika Nárovcová
Bachelor's thesis
Systémy řízení jakosti a bezpečnosti v pivovarech
Quality and safety management systems in breweries
Abstract:
Bakalářská práce se v teoretické části zabývala jakostí potravinářských produktů, legislativními předpisy specifikujícími požadavky na kvalitu potravin a dozorovými orgány zajišťujícími správné dodržování těchto předpisů. Následně byl popsán a charakterizován systém kritických bodů (HACCP), stěžejní systém pro bezpečnou potravinářskou výrobu, jeho principy a možná nebezpečí související s bezpečností …moreAbstract:
The theoretical part of the bachelor thesis dealt with the quality of food products, legislative regulations specifying requirements for food quality and supervisory authorities ensuring proper compliance with these regulations. Subsequently, the critical points system (HACCP), the core system for safe food production, its principles and possible hazards related to safety in a brewery were described …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2024
Thesis defence
- Date of defence: 28. 5. 2024
- Supervisor: Ing. Matěj Božik, Ph.D.
- Reader: Jitka Kvapilová, externi
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NÁROVCOVÁ, Dominika. \textit{Systémy řízení jakosti a bezpečnosti v pivovarech}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2024. Available from: https://theses.cz/id/hyy7as/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme:
Food Quality and Processing of Agricultural Products
Theses on a related topic
-
Vedení vinařské evidence – legislativní požadavky na vedení vinařské evidence u jednotlivých subjektů na vinařském trhu
Lucie Stárková -
Legislativní požadavky na kvalitu mléka v ČR
Kamila Škvorová -
Rozdíly v technologii výroby a legislativních požadavcích na české a vietnamské potraviny živočišného původu
Hong Phuong Luongová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights