Systémy řízení jakosti a bezpečnosti v pivovarech – Dominika Nárovcová
Dominika Nárovcová
Bachelor's thesis
Systémy řízení jakosti a bezpečnosti v pivovarech
Quality and safety management systems in breweries
Anotácia:
Bakalářská práce se v teoretické části zabývala jakostí potravinářských produktů, legislativními předpisy specifikujícími požadavky na kvalitu potravin a dozorovými orgány zajišťujícími správné dodržování těchto předpisů. Následně byl popsán a charakterizován systém kritických bodů (HACCP), stěžejní systém pro bezpečnou potravinářskou výrobu, jeho principy a možná nebezpečí související s bezpečností …viacAbstract:
The theoretical part of the bachelor thesis dealt with the quality of food products, legislative regulations specifying requirements for food quality and supervisory authorities ensuring proper compliance with these regulations. Subsequently, the critical points system (HACCP), the core system for safe food production, its principles and possible hazards related to safety in a brewery were described …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 5. 2024
- Vedúci: Ing. Matěj Božik, Ph.D.
- Oponent: Jitka Kvapilová, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NÁROVCOVÁ, Dominika. \textit{Systémy řízení jakosti a bezpečnosti v pivovarech}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/hyy7as/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme:
Food Quality and Processing of Agricultural Products
Práce na příbuzné téma
-
Vedení vinařské evidence – legislativní požadavky na vedení vinařské evidence u jednotlivých subjektů na vinařském trhu
Lucie Stárková -
Legislativní požadavky na kvalitu mléka v ČR
Kamila Škvorová -
Rozdíly v technologii výroby a legislativních požadavcích na české a vietnamské potraviny živočišného původu
Hong Phuong Luongová
Názov
Vložil
Vložené
Práva