Systémy řízení jakosti a bezpečnosti v pivovarech – Dominika Nárovcová
Dominika Nárovcová
Bakalářská práce
Systémy řízení jakosti a bezpečnosti v pivovarech
Quality and safety management systems in breweries
Anotace:
Bakalářská práce se v teoretické části zabývala jakostí potravinářských produktů, legislativními předpisy specifikujícími požadavky na kvalitu potravin a dozorovými orgány zajišťujícími správné dodržování těchto předpisů. Následně byl popsán a charakterizován systém kritických bodů (HACCP), stěžejní systém pro bezpečnou potravinářskou výrobu, jeho principy a možná nebezpečí související s bezpečností …víceAbstract:
The theoretical part of the bachelor thesis dealt with the quality of food products, legislative regulations specifying requirements for food quality and supervisory authorities ensuring proper compliance with these regulations. Subsequently, the critical points system (HACCP), the core system for safe food production, its principles and possible hazards related to safety in a brewery were described …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 5. 2024
- Vedoucí: Ing. Matěj Božik, Ph.D.
- Oponent: Jitka Kvapilová, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NÁROVCOVÁ, Dominika. \textit{Systémy řízení jakosti a bezpečnosti v pivovarech}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/hyy7as/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
-
Vedení vinařské evidence – legislativní požadavky na vedení vinařské evidence u jednotlivých subjektů na vinařském trhu
Lucie Stárková -
Legislativní požadavky na kvalitu mléka v ČR
Kamila Škvorová -
Rozdíly v technologii výroby a legislativních požadavcích na české a vietnamské potraviny živočišného původu
Hong Phuong Luongová
Název
Vložil
Vloženo
Práva