Beatrice Sella

Diplomová práce

Valorisation of brewers’ spent grain in a soy yogurt product

Abstract:
Brewery’s spent grain (BSG) is the most abundant by-product generated from the beer-brewing process. BSG is rich in fibre and protein and, to date, the main use for the elimination of this by-product has been as an animal feed. However, because of its high nutritional value (such as the content of bioactive phenolic compounds with antioxidant activity), BSG is of interest for application and fortification …více
 

Keywords

a b c
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 2. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 2. 2024
  • Vedoucí: Ing. Iveta Klojdová, Ph.D.
  • Oponent: Andrea Serra, Bc., externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Magisterský studijní program:
Sustainable Agriculture and Food Security

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.