Valorisation of brewers’ spent grain in a soy yogurt product – Beatrice Sella
Beatrice Sella
Diplomová práce
Valorisation of brewers’ spent grain in a soy yogurt product
Abstract:
Brewery’s spent grain (BSG) is the most abundant by-product generated from the beer-brewing process. BSG is rich in fibre and protein and, to date, the main use for the elimination of this by-product has been as an animal feed. However, because of its high nutritional value (such as the content of bioactive phenolic compounds with antioxidant activity), BSG is of interest for application and fortification …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 2. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 2. 2024
- Vedoucí: Ing. Iveta Klojdová, Ph.D.
- Oponent: Andrea Serra, Bc., externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SELLA, Beatrice. \textit{Valorisation of brewers’ spent grain in a soy yogurt product}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/i0qcic/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Sustainable Agriculture and Food Security
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Mach, J.
17. 2. 2024