Aktivita žáků ve výuce technologie v učebním oboru Stravovací a ubytovací služby (kuchařské práce) – Ing. Miroslava Kočířová
Ing. Miroslava Kočířová
absolventská práce studenta CŽV
Aktivita žáků ve výuce technologie v učebním oboru Stravovací a ubytovací služby (kuchařské práce)
Pupils' activity in teaching technology in the field of study Catering and accommodation services (cooking work)
Abstract:
Závěrečná práce se zabývá aktivitou žáků ve výuce Technologie v oboru Kuchařské práce. Jsou zde definované pojmy aktivita, aktivizace a druhy aktivity. Druhá část obsahuje charakteristiku aktivizačních metod. Závěrem je zpracován Formulář pro přípravu výukové hodiny s využitím aktivizačních metod.Abstract:
The final work deals with the activity of students in teaching technology in the field of culinary work. The terms activity, activation and types of activity are defined here. The second part contains the characteristics of activation methods. Finally, a form is prepared for the preparation of a lesson using activation methods.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 6. 2022
Thesis defence
- Date of defence: 16. 6. 2022
- Supervisor: doc. Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOČÍŘOVÁ, Miroslava. \textit{Aktivita žáků ve výuce technologie v~učebním oboru Stravovací a~ubytovací služby (kuchařské práce)}. Online. Final thesis of the lifelong learning student. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Institute of Lifelong Learning. 2022. Available from: https://theses.cz/id/i1wus7/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzděláváníMendel University in Brno
Institute of Lifelong Learningceloživotní / field:
Study of pedagogy / Study of pedagogy