Ing. Miroslava Kočířová

absolventská práce studenta CŽV

Aktivita žáků ve výuce technologie v učebním oboru Stravovací a ubytovací služby (kuchařské práce)

Pupils' activity in teaching technology in the field of study Catering and accommodation services (cooking work)
Abstract:
Závěrečná práce se zabývá aktivitou žáků ve výuce Technologie v oboru Kuchařské práce. Jsou zde definované pojmy aktivita, aktivizace a druhy aktivity. Druhá část obsahuje charakteristiku aktivizačních metod. Závěrem je zpracován Formulář pro přípravu výukové hodiny s využitím aktivizačních metod.
Abstract:
The final work deals with the activity of students in teaching technology in the field of culinary work. The terms activity, activation and types of activity are defined here. The second part contains the characteristics of activation methods. Finally, a form is prepared for the preparation of a lesson using activation methods.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 6. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 6. 2022
  • Supervisor: doc. Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzdělávání

Mendel University in Brno

Institute of Lifelong Learning

celoživotní / field:
Study of pedagogy / Study of pedagogy

Theses on a related topic