Lingvistická analýza slovní zásoby v tematické oblasti restauratérství v současné ruštině – Bc. Martin Šťastný
Bc. Martin Šťastný
Bakalářská práce
Lingvistická analýza slovní zásoby v tematické oblasti restauratérství v současné ruštině
Linguistic Analysis of Gastronomic Vocabulary in Contemporary Russian Language in the Thematic Sphere of Hospitality Industry
Anotace:
Bakalářská diplomová práce s názvem „Lingvistická analýza slovní zásoby v tematické oblasti restauratérství v současné ruštině“ je zaměřena na jazykovou analýzu sestaveného lexikálního materiálu, který je spojen s tematickou oblastí gastronomie. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část stručně popisuje vznik a vývoj ruské gastronomie a také její současnou podobu. Praktická …víceAbstract:
The Bachelor thesis entitled „Linguistic Analysis of Gastronomic Vocabulary in Contemporary Russian Language in the Thematic Sphere of Hospitality Industry” is focused on linguistic analysis of assembled lexical material which is connected with the topic of hospitality industry. The dissertation is divided into a theoretical and a practical section. The theoretical section describes genesis and development …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2018
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/bficl/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2018
- Vedoucí: doc. PhDr. Jiří Gazda, CSc.
- Oponent: Mgr. Zbyněk Michálek
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Filozofická fakultaMasarykova univerzita
Filozofická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Humanitní studia / Ruský jazyk a literatura
Práce na příbuzné téma
-
Role of intercultural communication in hospitality industry: Swiss hospitality meeting the culture of the Gulf State
Vazifa Imanova -
Sustainability in the hospitality and gastronomy industry
Nela Juhásová -
Crisis Management in Hospitality, Gastronomy and Tourism
Sebastian Zahradník -
COVID - 19: Impacts on business: How it affected the tourist and hospitality business
Kamilla Hasanova -
Entrepreunership in the hospitality industry after the financial crisis
Melánie Pospíšilová -
The value of blockchain in the hospitality industry
Aysel Bakhshaliyeva -
Analysis of the Economic Impact of COVID-19 on the Hospitality Industry in the Czech Republic
Alexandra Boyarkina -
Mystery Shopping - An efficient tool of quality assurance in the hospitality industry
Maria Bykova