Ilona Čejpová
Bachelor's thesis
Provozní analýza gastronomického zařízení
The operational analysis of the chosen catering facility
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je analýza provozu vybraného stravovacího zařízení a zhodnocení jeho postavení v porovnání s konkurencí na trhu. Práce je rozdělena do čtyř tematických celků. První část je teoretická, charakterizuje stravovací služby - význam, formy, kategorie stravovacích provozoven a její síť v ČR. Velká část pozornosti je též věnována teorii marketingu. Druhou část tvoří historický pohled …moreAbstract:
The goal of this bachelor thesis is to analyze service of the catering facility and to evaluate its position compared with competitors in the market. The thesis is divided into four thematic parts. The first part is theoretical and characterizes impotrance, types, categories of restaurants and its network in the country. Great deal of attention is also focused on the theory of marketing. The second …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 10. 2009
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/22996
Thesis defence
- Date of defence: 22. 6. 2010
- Supervisor: Lena Mlejnková
- Reader: Hana Zábranská
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/22996
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj