Ilona Čejpová

Bachelor's thesis

Provozní analýza gastronomického zařízení

The operational analysis of the chosen catering facility
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je analýza provozu vybraného stravovacího zařízení a zhodnocení jeho postavení v porovnání s konkurencí na trhu. Práce je rozdělena do čtyř tematických celků. První část je teoretická, charakterizuje stravovací služby - význam, formy, kategorie stravovacích provozoven a její síť v ČR. Velká část pozornosti je též věnována teorii marketingu. Druhou část tvoří historický pohled …more
Abstract:
The goal of this bachelor thesis is to analyze service of the catering facility and to evaluate its position compared with competitors in the market. The thesis is divided into four thematic parts. The first part is theoretical and characterizes impotrance, types, categories of restaurants and its network in the country. Great deal of attention is also focused on the theory of marketing. The second …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 10. 2009

Thesis defence

  • Date of defence: 22. 6. 2010
  • Supervisor: Lena Mlejnková
  • Reader: Hana Zábranská

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/22996

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj

Theses on a related topic