Andrea Kútna

Bakalářská práce

Sušené maso a jeho výroba

Dried meat and its production
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá technologií výroby sušeného masa. Maso je velmi důležitá potravina ve výživě lidí hlavně z hlediska bílkovin. Konzervace potravin je důležitý krok v uchovávání potravin. Bez konzervace by potraviny rychle podléhaly zkáze. Jednou z možností jak konzervovat je sušení a to různými způsoby. Prvním a velmi důležitým krokem při technologii sušeného masa je zvolit vhodné suroviny …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with the technology of the dried meat production. Meat is a very important food for human nutrition because of the proteins contained. Food preservation is an important step in food storing. The food would spoil without preservation. One of the possibilities how to preserve food is is drying it in multiple ways. The first and very important step in the production of the dried …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Prohlašuji, že jsem práci: „Sušené maso a jeho výroba“ vypracovala samostatně a veškeré použité prameny a informace uvádím v seznamu použité literatury. Souhlasím, aby moje práce byla zveřejněna v souladu s § 47b zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů (zákon o vysokých školách), ve znění pozdějších předpisů, a v souladu s platnou Směrnicí o zveřejňování závěrečných prací.
I declare that I have writen the thesis: „Dried meat and its production“ myself and all the sources and information are stated in the bibliography. I consent to publishing my thesis in accordance with the Section 47b of Act No. 111/1998 Coll., On Higher Education Institutions and on Amendments and Supplements to Other Acts (The Higher Education Act), as amended, and in accordance with the applicable Publication Directive of final theses.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin