Assessment of some quality parameters of organic and conventional wheat flour – Barbora Fantová
Barbora Fantová
Bakalářská práce
Assessment of some quality parameters of organic and conventional wheat flour
Abstract:
Common wheat (Triticum aestivum) is a grass widely used for its grain, which has many versatile uses when processed into flour. The composition of the wheat grain as well as the composition of the flour affects the rheological properties of the dough. The thesis aimed to compare the quality parameters of organic and conventional flours and doughs and to monitor changes in the parameters throughout …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2023
- Vedoucí: Ing. Olga Leuner, Ph.D.
- Oponent: Lucie Jurkaninová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FANTOVÁ, Barbora. \textit{Assessment of some quality parameters of organic and conventional wheat flour}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/i4pxc9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíBakalářský studijní program:
Tropické zemědělství
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva