Nedostatek zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii jako sociální problém České republiky – Bc. Adéla Hrdličková
Bc. Adéla Hrdličková
Bakalářská práce
Nedostatek zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii jako sociální problém České republiky
Lack of employees in hotel and gastronomy as a social problem of the Czech Republic
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá nedostatkem zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii v České republice. V teoretické části jsou uveden pojmy jako je zaměstnanec, nezaměstnanost, zaměstnanost a také trh práce. Cílem práce je zhodnotit nabídku a poptávku na pracovním trhu hotelnictví a gastronomie z pohledu internetových pracovních portálů. K dosažení cíle byla použita především analýza internetových pracovních …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the lack of employees in the hotel and gastronomy in the Czech Republic. The theoretical part introduces concepts such as employee, unemployment, employment and the labor market. The aim is to evaluate the offer and inquiry on the labour market of hotel and gastronomy from the perspective of internet job portals. The analysis of internet job postals was used to achieve …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/bh2zb/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 6. 2020
- Vedoucí: Ing. Jan Mastný
- Oponent: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRDLIČKOVÁ, Adéla. \textit{Nedostatek zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii jako sociální problém České republiky}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/i4uctv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách
Práce na příbuzné téma
-
Genderová rovnost v oboru gastronomie
Kateřina Sentenská -
Uplatnění absolventů střední školy a gastronomie na trhu práce
Andrea HOŘICOVÁ -
Příčiny a možnosti řešení nedostatku zaměstnanců v cestovním ruchu
Radim Jaroš -
Psychological impacts of working from home. Comparison of the psychological state of a group of tested subjects when working at home and in the office.
Oleg Zabolotskikh -
Methods of recruitment and selection of employees
Artyom Mamayev -
Effective Forms of Motivation, their Importance, and Influence on the work performance of the Companies' Employees
Gulsum Valizada -
Impact of the covid-19 pandemic on the daily work of IT employees in Prague
Krishna Kant Mishra -
Uplatnění Frankfurtské a Kemptenské tabulky slev v cestovním ruchu, hotelnictví a gastronomii
Vojtěch Paukrt