Bc. Adéla Hrdličková

Bakalářská práce

Nedostatek zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii jako sociální problém České republiky

Lack of employees in hotel and gastronomy as a social problem of the Czech Republic
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá nedostatkem zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii v České republice. V teoretické části jsou uveden pojmy jako je zaměstnanec, nezaměstnanost, zaměstnanost a také trh práce. Cílem práce je zhodnotit nabídku a poptávku na pracovním trhu hotelnictví a gastronomie z pohledu internetových pracovních portálů. K dosažení cíle byla použita především analýza internetových pracovních …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with the lack of employees in the hotel and gastronomy in the Czech Republic. The theoretical part introduces concepts such as employee, unemployment, employment and the labor market. The aim is to evaluate the offer and inquiry on the labour market of hotel and gastronomy from the perspective of internet job portals. The analysis of internet job postals was used to achieve …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/bh2zb/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2020
  • Vedoucí: Ing. Jan Mastný
  • Oponent: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze