Bc. Adéla Hrdličková

Bachelor's thesis

Nedostatek zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii jako sociální problém České republiky

Lack of employees in hotel and gastronomy as a social problem of the Czech Republic
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá nedostatkem zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii v České republice. V teoretické části jsou uveden pojmy jako je zaměstnanec, nezaměstnanost, zaměstnanost a také trh práce. Cílem práce je zhodnotit nabídku a poptávku na pracovním trhu hotelnictví a gastronomie z pohledu internetových pracovních portálů. K dosažení cíle byla použita především analýza internetových pracovních …more
Abstract:
The bachelor thesis deals with the lack of employees in the hotel and gastronomy in the Czech Republic. The theoretical part introduces concepts such as employee, unemployment, employment and the labor market. The aim is to evaluate the offer and inquiry on the labour market of hotel and gastronomy from the perspective of internet job portals. The analysis of internet job postals was used to achieve …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 6. 2020
  • Supervisor: Ing. Jan Mastný
  • Reader: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze