Nedostatek zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii jako sociální problém České republiky – Bc. Adéla Hrdličková
Bc. Adéla Hrdličková
Bakalářská práce
Nedostatek zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii jako sociální problém České republiky
Lack of employees in hotel and gastronomy as a social problem of the Czech Republic
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá nedostatkem zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii v České republice. V teoretické části jsou uveden pojmy jako je zaměstnanec, nezaměstnanost, zaměstnanost a také trh práce. Cílem práce je zhodnotit nabídku a poptávku na pracovním trhu hotelnictví a gastronomie z pohledu internetových pracovních portálů. K dosažení cíle byla použita především analýza internetových pracovních …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the lack of employees in the hotel and gastronomy in the Czech Republic. The theoretical part introduces concepts such as employee, unemployment, employment and the labor market. The aim is to evaluate the offer and inquiry on the labour market of hotel and gastronomy from the perspective of internet job portals. The analysis of internet job postals was used to achieve …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/bh2zb/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 6. 2020
- Vedoucí: Ing. Jan Mastný
- Oponent: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRDLIČKOVÁ, Adéla. \textit{Nedostatek zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii jako sociální problém České republiky}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/i4uctv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách
Práce na příbuzné téma
-
Genderová rovnost v oboru gastronomie
Kateřina Sentenská -
Uplatnění absolventů střední školy a gastronomie na trhu práce
Andrea HOŘICOVÁ -
Methods of recruitment and selection of employees
Artyom Mamayev -
Effective Forms of Motivation, their Importance, and Influence on the work performance of the Companies' Employees
Gulsum Valizada -
Uplatnění Frankfurtské a Kemptenské tabulky slev v cestovním ruchu, hotelnictví a gastronomii
Vojtěch Paukrt -
Strategic Analysis of the Job Portals in the Czech Republic
Ivan Rozman -
Analýza a zhodnocení marketingové strategie Stages Hotelu Prague, A Tribute Portfolio Hotel
Nicola Pospíšilová -
Návrh inovace vnitřních prostor hotelu Corinthia Hotel Prague
Ziadallah Hmidi