Bc. Pavla Dvořáková

Diplomová práce

Monitoring výskytu larev čeledi Anisakidae v makrele obecné - Scomber scombrus a sledi obecném - Clupea harengus v tržní síti ČR

Monitoring for the Presence Of Larvae of the Anisakidae in the Mackerel General (Scromber scombrus) and Herring General (Clupea harengus) in the Market Network of the Czech Republic.
Anotace:
Diplomová práce byla zaměřena na monitoring výskytu larev parazita čeledi Anisakidae v mořských rybách a to konkrétně v makrele obecné Scomber scombrus a sledi obecném Clupea harengus. Tyto mořské ryby jsou k nám do České republiky dováženy z přímořských států a jsou pro nás jako spotřebitele běžně dostupné v obchodní síti. Během experimentální studie bylo použito makroskopické pozorování zakoupených …více
Abstract:
In this work was focused on monitoring the occurrence of larval parasite of the family Anisakidae in sea fish, specifically in Scomber Scombrus and Clupea Harengus. These marine fish are imported from the coastal states to the Czech Republic and are normally available to us as consumers in the commercial network. During the experimental study, macroscopic observations of purchased samples of selected …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Robert Gál, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Dvořáková, Pavla. Monitoring výskytu larev čeledi Anisakidae v makrele obecné - Scomber scombrus a sledi obecném - Clupea harengus v tržní síti ČR. Zlín, 2019. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma