Stanovení amylózy/amylopektinu, obsahu fosforu a velikosti škrobových zrn v bramborovém škrobu – Dagmar Šimková
Dagmar Šimková
Doctoral thesis
Stanovení amylózy/amylopektinu, obsahu fosforu a velikosti škrobových zrn v bramborovém škrobu
Determination of Amylose/Amylopectin, and Phosphorus Content and Starch Grain Size in Potato Starch
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠIMKOVÁ, Dagmar. \textit{Stanovení amylózy/amylopektinu, obsahu fosforu a velikosti škrobových zrn v bramborovém škrobu}. Online. Dizertačná práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/i7dfgv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesDoctoral programme:
Agricultural Chemistry
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva