Vliv snížení obsahu sodných iontů na údržnost a vlastnosti masných výrobků – Ing. Markéta Adamcová
Ing. Markéta Adamcová
Master's thesis
Vliv snížení obsahu sodných iontů na údržnost a vlastnosti masných výrobků
The effect of sodium ions reduction on the shelf-life and properties of meat products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ADAMCOVÁ, Markéta. \textit{Vliv snížení obsahu sodných iontů na údržnost a vlastnosti masných výrobků}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/i7v2sv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.