Karolína ROHLENOVÁ

Bachelor's thesis

Toxické látky v potravinách

Toxic substances in food
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá výskytem toxických látek v potravinách. Skládá se z teoretické a výzkumné části. Ve své práci představuji toxické látky přírodního původu a látky cizorodé. Zaměřuji se na jejich výskyt, vznik, působení a rizika způsobená těmito látkami.
Abstract:
This bachelor thesis deals with the occurrence of toxid substances in food. Thesis consists of teorerical and researcg part. In my work i present toxic substances of natural origin and foreign substances. I focus on their occurrence, origin, effects and risks caused by these sunstances.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2020
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: MUDr. Lenka Luhanová

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ROHLENOVÁ, Karolína. Toxické látky v potravinách. Plzeň, 2020. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta zdravotnických studií

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta zdravotnických studií
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/

University of West Bohemia

Faculty of Health Care Studies

Bachelor programme / field:
Public Health Service / Assistant of Protection and Support of Public Health